Fugo MaasParts werkt actief met de volgende concepten:

  • Bosch Car Service
  • Bosch AutoCrew
  • Hella Service Partner
  • AD Autobedrijf
  • Carprof
  • Verbeterservice
  • Trekhaken.nl
  • Rackpro
  • De beste bandenprijs.nl

 

Bosch Car Service:

Bosch Car Servicebosch-car-care-center is een van de grootste merkonafhankelijke garageformules. Met meer dan 400 aangesloten garagebedrijven in Nederland de grootste formule. Als onafhankelijk garagebedrijf kunt u informeren naar de mogelijkheid Bosch Car Service-partner te worden in uw bewerkingsgebied.

Bosch komt met het Bosch Car Service-concept tegemoet aan de vraag vanuit de markt. Herkenbaarheid, bereikbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening zijn belangrijk voor de consument. De consument staat centraal in het concept. Diagnose en technische data via ESI is de hoeksteen.

Uw bedrijf dient te voldoen aan een aantal criteria. U krijgt vervolgens de beschikking, mede door trainingen, over de nieuwste technische informatie en ontwikkelingen. Bosch zorgt voor de uitstraling van uw bedrijf en biedt ondersteuning op gebied van marketing.

Bosch AutoCrew:

AutoCrew-logo2

AutoCrew is een werkplaatsconcept voor de universele garages. De Autocrew garagehouder wordt ondersteund door middel van opleidingen in combinatie met het gebruik van de diagnoseapparatuur en -software van Bosch. De AutoCrew partner biedt daarnaast een uniforme en herkenbare uitstraling en de mogelijkheid tot het uitwisselen van informatie met zijn collega’s. Kortom, de perfecte combinatie van zijn of haar garage en al het goede van Bosch.

Toenemende uitdagingen voor een garage zijn onder andere dat voertuigsystemen en onderdelen steeds ingewikkelder worden. Bij Autocrew, met de ondersteuning van Bosch, bent u opgewassen tegen deze uitdagingen. Onderdelen vervangen kan vaak alleen met specialistische uitrusting en software. Daarnaast neemt de druk op het garagebedrijf toe om perfecte dienstverlening te leveren tegen competitieve prijzen. Om in deze omgeving te overleven heeft een onafhankelijk bedrijf een sterke partner nodig. AutoCrew is deze partner, met op de achtergrond de ondersteuning en de ervaring van Bosch.

Hella Service Partner:

De nationale en internationale garagewereld verandert tegenwoordig steeds sneller. Overnames en coöperaties kenmerken de markt. Technische service, onderhoudsdata, marketingondersteuning en trainingen worden steeds belangrijker voor de professionele uitstraling van een garagebedrijf. Hella Service Partner komt met haar concept tegemoet aan deze vraag. Hella Service Partner bestaat uit een netwerk van ruim 200 garagebedrijven in Nederland.

Binnen dit concept is voor ons als grossier een grote rol weggelegd. Uiteraard worden de onderdelen door ons geleverd, maar wij verzorgen daarnaast ook veelal de trainingen, cursussen en bijeenkomsten voor de Hella Service Partners.

U kunt op Hella vertrouwen voor verlichting, elektra, elektronica, thermomanagement en remmen. Hella ondersteunt deze producten middels dit concept met haar technische helpdesk, training en marketingondersteuning.

AD Autobedrijf:

Auto Distribution (AD) is in Europa het leidende garageconcept onder universele autobedrijven met een Europees netwerk van bijna 5.000 zelfstandig opererende autobedrijven in 17 Europese landen.

In Nederland voeren ruim 120 autobedrijven de AD Autobedrijf formule met als doel om professioneel en vakkundig onderhoud en reparaties uit te voeren voor alle automerken.

Als zelfstandig ondernemer blijft u ‘baas in eigen werkplaats’ en kunt u vrijblijvend gebruik maken van de unieke service en ondersteuning van een grote en internationale organisatie.

Uniek voor AD Autobedrijven is bijvoorbeeld de 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties.

Wij zetten ons samen met de andere AD grossiers in voor de distributie van onderdelen, de overdracht van kennis en ervaring en het organiseren van trainingen. De bereidheid tot het delen van kennis en ervaring, alsmede regelmatige bijscholing zijn voorwaarden om deel uit te maken van deze organisatie.

Bent u bij AD Autobedrijf aangesloten dan mag u rekenen op ondersteuning en advies op gebied van o.a. automatisering, training en scholing, productinformatie, technische vraagstukken, geveluitstraling, werkplaatsinrichting en marketing. Wij hebben de beschikking over een compleet assortiment producten van A- merken, doorgaans eerste keus montage.

CarProf:

CarProf de beste formule voor een beter rendement

De markt staat onder druk, nieuwe klanten blijven uit en de consument laat zich meer en meer beïnvloeden door de omgeving en door reviews. Tegelijk ontbreekt het ondernemers aan branche-informatie om zichzelf te kunnen vergelijken met soortgelijke autobedrijven in de automotive markt. 

De vraag is hoe u het rendement van uw autobedrijf kan verhogen!

ANDERS DAN ANDERE GARAGECONCEPTEN GAAT HET BIJ CARPROF VOLLEDIG OM HET VERHOGEN VAN ÚW RENDEMENT

Bij toetreding tot de formule wordt van uw bedrijfsvoering een eerste scan gemaakt, een zogenoemde ‘nulmeting’. Op basis van deze meting en analyse stellen we samen met u een plan van aanpak op dat u ondersteunt bij het verbeteren van het rendement van uw werkplaats.

Alle CarProf-medewerkers worden met technische en commerciële training up-to-date gehouden door middel van een persoonlijk opleidingsplan.

Bovendien kunt u uw klanten 24 maanden garantie geven op onderdelen en reparaties met behoud van fabrieksgarantie.

Verbeterservice:

Verbeterservice staat voor optimaliseren van rendement. Wie graag zijn rendement optimaliseert, zou goed naar onze verbeterservice moeten kijken. Nog steeds werkt u onder uw eigen naam, maar u gaat daarnaast gebruik maken van onze managementsoftware. Want op het gebied van omzet en rendement is vaak veel te verbeteren.

Onze benadering is uiterst simpel; extra omzet komt of uit meer klanten, of uit meer omzet per klant. Management informatie die u anoniem kunt vergelijken met uw collega’s elders in het land.

Trekhaken.nl

trekhaken

Trekhaken.nl is een bedrijf dat trekhaken van de gangbare A-merken (Bosal, Brink, GDW) verkoopt en monteert via aangesloten montagepartners.

Deze montagepartners zijn allround garagebedrijven die vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ze verkopen geen losse artikelen, maar alleen een compleet gemonteerd product omdat de filosofie is dat een trekhaak en een kabelset geen doe-het-zelf artikelen meer zijn. Een kabelset van een moderne auto wordt aangesloten via het CAN-bus systeem van de auto. Voor de veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers dient montage op een vakkundige manier te geschieden. Maar dan wel tegen de scherpste prijs. Trekhaken.nl communiceert de prijs direct op de website, zodat de klant online meteen de beste prijs kan zien. Betalen geschiedt altijd bij het montageadres na de montage.

Rackpro:

rackpro logo

Maak een afspraak voor een professionele inventarisatie van de besparingsmogelijkheden:

rackpro2

►    Wij garanderen een eerste jaarbesparing van 15%. U werkt met efficiënte systemen, lagere kosten & beter voor het milieu.
►    Wij zijn blijvend op zoek naar verbeteringen binnen ons en daarmee uw programma op gebied van prijs, product en prestatie.
►    Lager geïnvesteerd vermogen door efficiënter voorraadmanagement.
►    Gebruik kunnen maken van afvalstoffenpool.
►    Optimale logistiek 4 x per dag en bestellingen verwerken via scansysteem.
►    Overzichtelijke periodieke management rapportage & benchmarking.
►    Data gestuurd, geen verhalen maar met cijfers onderbouwd.

 

  

Interesse in een van deze professionele concepten?

neem dan contact op met onze verkoopbinnendienst of met een van onze vertegenwoordigers.